Anda Buntu & Tidak Tahu Ingin Memulakan Perniagaan?

Kami mencari peniaga online yang berminat nak join bisnes jual buku pendidikan viral.

Jana Pendapatan
3 - 5 Angka Sebulan

Kalau orang lain boleh, anda juga pasti boleh. Jom saya bantu anda jana pendapatan dan kukuhkan simpanan.

Kejayaan Team WasaEdu

Bermula dari tahun 2018, Atie mula melibatkan diri bersama Team Wasapower. Masa tu Atie ada terbaca 1 iklan di facebook ajak join jadi dropship jual buku. Tak pernah langsung buat bisnes online. Mula dengan jadi dropship, Atie merangkak perlahan-lahan dan bulan Ogos 2020 impian Atie untuk menjadi seorang leader tercapai. Alhamdulillah, Atie dikurniakan suami dan team yang sentiasa support Atie.

Tiada halangan bagi seorang OKU penglihatan untuk join – Atie Arshukrie.

Atie bersyukur sangat-sangat dipertemukan dengan TeamWasa. Walaupun dah macam-macam bisnes yang Atie buat sebelum ni, tapi takder satu pun yang best macam WasaPower. WasaPower is the best! 

Disember 2018 adalah titik permulaan Ehynaa melangkah masuk join team #woocipz yang sekarang dikenali dengan nama #teamwasa menjadi dropship dan bergerak sendiri tanpa ada team. Masa pertama join ni ikut suka jaa banyak main langgar 😅. Tapi syukur Alhamdulillah founder dan Team Hq banyak bantu dan beri tunjuk ajar. Mereka jugalah yang banyak memberi kata-kata semangat dan bimbingan.

Bermula dari bawah sehingga berjaya mencecah jualan RM1 juta pertama tahun 2020 – Ehyna Irnawati

Ayat 'Banyakkan Memberi Sebelum Menerima' dah dipasakkan dalam minda ehynaa bila berbisnes jangan fikir macam mana nak dapatkan income tapi fikirkan macam mana kita nak orang dapat manfaat dari hasil produk yang kita jual. Alhamdulillah penutup tirai November berjaya hit sales RM1 juta yang pertama untuk tahun 2020. Tahniah untuk semua team yang meroket sakan.

Kegembiraan Mereka Bersama Kami

Bantu Ramai Ibu Bapa!

Alhamdulillah..
Bermula awal tahun 2019. Hanya menekan link web tanpa sengaja. Di situlah Atie mengenali Syarikat WasaPower. Alhamdulillah.. dengan bisnes online buku pendidikan ini, Atie banyak membantu ibubapa yang ingin mencari bisnis sebagai kerjaya sampingan dan juga membantu ramai ibubapa yang berkehendakan buku pendidikan ini yang pastinya tiada di jual di mana mana pasaran kedai buku khususnya.  

Norhayati Tulin

Jualan Cecah 6 Angka!

Tak sangka Cik Sha buat biz buku walaupun tak serius pada mulanya, sales Cik Sha boleh cecah 6 angka. Alhamdulillah.

Shahira

Seronok Kerja Sambil Jaga Anak!

Sehingga kini masih fokus bisnes buku, seronok boleh buat kerja sambil2 jaga anak di rumah sementara anak2 besar.

Nor Hayati

Sangat Teruja!

Terima kasih Cikgu Khairil Izham beri peluang dan ruang. Ingat lagi tarikh jemputan pada 02 May 2019. Alhamdulillah. Dah cukup 2 tahun jadi penulis buku di bawah WasaPower dan 2 tahun juga jadi usahawan buku di bawah WasaEdu. Nasib baik dijemput, kalau tak memang tak kenal Wasapower dan WasaEdu

Zawanah Zulkiflee

Bahan Marketing Disediakan!

Terima kasih team Cikgu Izz Dan team HQ yang bertungkus lumus sediakan segala platform dan alatan perang untuk team sama2 share rezeki dan sebarkan manfaat buku² ilmiah untuk ibu Ayah & anak²

Liza Hashim

Sangat Berbaloi!

Banyak sangat Ilmu yg Cikgu Khairil Izham telah kongsikan untuk kami Family WasaEdu, sangat mahal kalau nk cari diluar sana. Mmg xmampu nk bayar 🤔
Alhamdulillah, syukur dan berbaloi sangat dapat join Family Usahawan Buku WasaEdu dan Kongsi manfaat buku serta bantu lebih ramai orang disekeliling
yg memerlukan lebih2 lg di waktu PKP ni.

Rodiah Che' Me

Surirumah Bekerjaya!

Terima kasih untuk peluang bersama team WasaEdu.
Terima kasih bagi peluang kepada surirumah macam sis ni bina kerjaya bersama.
.
Kita semua hebat.
Sentiasa ingat tagline cikgu Khairil Izham
Memberi sebelum menerima.

Nurashira Harun

Selalu Support!

Terima kasih pada Cikgu Izz,team hq dan keluarga usahawan buku yang selalu support dalam group..
Terharu atas penghargaan.
2021... Jom melangkah lagi untuk sebarkan manfaat ilmu.InshaAllah..moga dipermudahkan...Aamiin...

Su Hanafi

Perubahan Meningkat!

Mula terjebak dalam bisnes buku Wasapower pertengahan 2019. Hampir 2 tahun juga bisnes buku. Alhamdulillah, betul2 tak sangka boleh capai ke tahap sekarang ni.Terima kasih cikgu Khairil Izham dan team HQ yang sangat membantu dan beri jalan.
Alhamdulillah, berkat kesabaran, fokus, konsisten bertindak dan upgrade ilmu. Tahun demi tahun ada perubahan yang lebih baik, sale 3 angka dan kini cecah 6 angka sebulan.

Azlin Dzulkifly

Apa Kelebihan Sertai Team Wasa?

Gandakan Jualan Extra Pendapatan

Team Support

Berpeluang sertai group training untuk memantapkan teknik jualan dan akan dilayan di group support untuk sebarang bantuan teknikal sistem.

Bahan Marketing

Bahan marketing disediakan untuk memudahkan jualan secara online / offline dilakukan.

Payslip

Terima penyata jualan setiap bulan untuk rekod simpanan setiap bulan.

Bonus

Terima bonus sehingga 33% mengikut level yang berjaya dicapai berdasarkan plan insentif mengikut PV (Point Value) / Nilai Belian terkumpul

Rekrut Komisyen

Terima rekrut komisyen sehingga 50% bagi setiap ejen baru yang berjaya melengkapkan pendaftaran baru.

Komisyen Jualan

Terima komisyen jualan sehingga 20% bagi setiap  buku.

Tentang Kami

Ingin Bantu Lebih Ramai Usahawan Buku Berjaya

Penghujung 2018 merupakan permulaan bagi WasaPower mengorak langkah dengan mewujudkan Woocipz dalam memasar dan menguruskan jualan produk menggunakan sistem ejen. Seterusnya nama itu dijenamakan semula secara rasmi kepada WasaEdu pada tahun 2021 dalam memastikan jenama boleh dibawa pergi lebih jauh dan nampak profesional.

WasaEdu telah membantu ramai usahawan buku dalam memasarkan produk rangkaian terbitan WasaPower hanya secara atas talian bagi pasaran Malaysia. Dengan pengalaman yang ada, kami merangka pelan perniagaan supaya mampu memberikan pulangan yang lumayan kepada ejen secara konsisten. Ramai yang telah berjaya menambah pendapatan sehingga mencapai 3 ke 6 angka sebulan.

Matlamat kami adalah melahirkan usahawan buku yang berilmu, berkualiti dan menerapkan prinsip “memberi sebelum menerima”. Pelbagai keistimewaan juga kami sediakan termasuklah bimbingan dan latihan, group sokongan, bonus, komisen berserta slip gaji.

3

Tahun Pengalaman

Kami juga muncul dengan tagline ‘Your Package of future’, selaras dengan hasrat memastikan kegembiraan dan manfaat dapat disebarkan kepada semua yang mendapatkan produk terbitan kami sama ada pelanggan ataupun ejen.

Siaran Radio

Pernah bersiaran di BERNAMA Radio pada 21 Oktober 2019 di segmen #BrunchofChovah.

Siaran Akhbar

Pernah diterbitkan di akhbar Harian Metro pada 4 September 2019.

Khas Untuk Yang Berdaftar

Dapatkan E-Book ini secara PERCUMA!


Semestinya untuk anda yang bakal menjadi sebahagian dari team wasa. Segala maklumat dan panduan untuk anda memulakan langkah sebagai seorang usahawan buku yang berjaya boleh didapatkan dari e-book ini.

Dibuka Sekarang

Pendaftaran Ejen Pada Kadar Terendah

Jom cipta pengalaman bersama kami sebagai usahawan buku sekarang! Bersama berikan manfaat untuk anak-anak dengan meningkatkan pendidikan, perkembangan sosial & kognitif anak, kesejahteraan serta kesihatan mental mereka. 

Agent

  • Komisyen Jualan sehingga 20%
  • Rekrut Komisyen sehingga 50%
  • Bonus sehingga 32% berdasarkan pencapaian kumpul nilai belian (PV)
  • Kelayakan 3 Bulan Capai RM200 Setiap Bulan
  • Bahan Marketing Disediakan
  • Dapat E-Book PERCUMA : Apa Newbie Perlu Tahu?

RM10.00

Sistem Wasa4U

Lebih Mudah & Cepat Menguruskan Pesanan

Sangat Mudah Untuk Membuat Pesanan

Anda hanya perlu membuat pesanan dan  barang akan dipos oleh kami kepada pelanggan dengan selamat.

3 Langkah
Mudah Semak Pesanan

Tracking Number yang telah dikemaskini oleh pihak kami boleh dilihat di Pesanan Terdahulu. Pelanggan akan menerima tracking number di SMS & Email untuk setiap pesanan yang telah diambil tindakan.

Penyata Bulanan

Penyata bulanan disediakan setiap bulan. Lebih mudah hanya boleh didapatkan di sistem.

MUTIARA KATA

Kehidupan anda pada hari ini adalah hasil tindakan pada masa lalu. Kehidupan anda pada masa depan adalah hasil tindakan anda pada hari ini!
Cikgu Izz

Ada Pertanyaan?

Boleh WhatsApp Izzah

Follow Us

Don't forget to like, share & subscribe our media social

Facebook

PAGE

YouTube

VIDEO

TikTok

TREND

Instagram

PHOTO

Soalan Lazim? Semak Di Sini

WASAEDU adalah singkatan daripada WasaPower Education dan menjalankan pemasaran produk terbitan WasaPower Group Sdn Bhd. Kami telah beroperasi sekitar tahun 2018 dan dikenali sebagai WOOCIPZ dan telah dijenamakan semula kepada WASAEDU pada tahun 2021.

Kami menawarkan perkhidmatan pemasaran produk bagi buku terbitan WasaPower dengan menggunakan sistem ejen.

Untuk menyertai, anda boleh rujuk pakej yang kami tawarkan dan mengisi borang pendaftaran atau boleh KLIK SINI.

1. Anda mestilah warganegara atau bukan warganegara yang bermaustatin tetap di malaysia dan berumur 18 tahun ke atas.
2. Mempunyai Online Banking untuk menjalankan perniagaan.

Kami terdiri dari barisan-barisan penulis yang berkaliber, ejen jualan yang ramai, serta team HQ yang sangat membantu dalam urusan tadbir syarikat. Harga yang ditawarkan adalah bersesuaian untuk menampung segala kos yang dihadapi oleh pihak kami.

Sebarang kerosakan parcel hendaklah dibuat aduan terus kepada pihak kurier yang berkenaan terlebih dahulu. Sebarang tuntutan ganti rugi akan diberikan sekiranya menepati ciri-ciri kerosakan yang tertakluk. KLIK SINI untuk terus membuat aduan dengan mengisi borang aduan berikut.

Buku terbitan WasaPower tidak dijual di mana-mana kedai, setiap buku mempunyai illustrasi yang menarik & lebih mudah difahami oleh kanak-kanak. Buku terbitan WasaPower ditulis oleh penulis yang berpengalaman dan menepati silibus yang telah ditetapkan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia dan semestinya buku terbitan kami lebih pengisian dan menjadi kesukaan kanak-kanak dalam pembelajaran.

Untuk mengetahui lebih lanjut berkenaan terma & syarat boleh layari di https://wasaedu.com/terms-conditions.html atau KLIK SINI.

Contact Us

+603-8706 1880

Tel: +603-8706 1880
Email: support@wasapower.com.my

Get Direction

Wisma WasaPower
53-G, Jalan Kenanga 1/1, Salak Perdana Business Park, 43900 Sepang, Selangor.

Opening Hours

Monday - Friday 
9.00 - 18.00
Saturday - Sunday 
Closed